Troba el teu habitatge a barcelona

Busques pis a Barcelona? Aprofita aquestes oportunitats

Buscar piso en Barcelona

Buscar piso en Barcelona / Tucasa.com

2
Es llegeix en minuts
Pepa Caballero

Estrenem secció immobiliària per apropar-te els habitatges disponibles a la teva ciutat. Pisos econòmics, cases a la platja, apartaments, àtics amb terrassa, una selecció perquè tu només hagis de veure i escollir.

Aquesta setmana hem seleccionat immobles la relació preu / dormitoris, donen com a resultat uns pisos amplis, per a grans famílies o bé per si necessites una zona professional dins de casa #teletrabajo.

PRESS_Cabecera_Responsive

Aquí, podràs trobar més pisos a Barcelona i província.


Venda de pis a Gràcia per 425.000 €.

L’amplitud d’aquest habitatge proporciona una família amb nens tot l’espai que necessita. 3 habitacions, 2 banys i cuina totalment independent de la resta d’estades i equipada amb electrodomèstics. Calefacció de gas i aire condicionat.

Més informació i fotografies a Venda de pis a Gràcia .


Venda de pis a Esparreguera  per 227.260 € .

Habitatge de 4 dormitoris, 2 banys, cuina equipada i saló menjador molt lluminós i amb sortida a la terrassa. Disposa de 2 places de garatge i traster. En zona comercial amb farmàcies, instituts, mercat, parada de bus, etc.

Més informació i fotografies a venda de pis a a Esparreguera .


Venda de pis a Manresa per 147.646 €.

Habitatge tríplex de 126 m2 construïts a estrenar, distribuïda en tres altures. 3 dormitoris, 3 banys, terrassa solàrium, armaris encastats, plaça de garatge i traster.

Més informació i fotografies a venda de pis a Manresa .


Venda de pis a Gòtic per 340.000 €.

El que més destacada d’aquest fantàstic pis és l’estil propi que li donen els seus sostres alts amb bigues, el maó vist de les parets i la fusta antiga de les portes i finestres. Els 114 m2 d’aquesta casa tan especial, 100 d’ells útils, es divideixen en una cuina equipada, un ampli saló de parets de maó vist amb balcó, un bany complet gran i amb banyera, i quatre habitacions amb balcons.

Més informació i fotografies a Venda de pis a Gòtic .


Venda de pis a Manresa, Joana Herms per 239.800 €.

Fantàstica habitatge a estrenar, completament exterior i molt lluminosa, en zona residencial molt tranquil·la, envoltada de zones verdes i amb tots els serveis.

Més informació i fotografies a Venda de pis a Manresa, Joana Herms .


Venda de pis a Gràcia per 350.000 € .

L’habitatge es troba situada molt pròxima a la plaça Joanic, zona amb tots els serveis i perfectament comunicada. Consta de tres habitacions àmplies, dos banys, cuina amb accés a safareig i saló menjador de 27 m2 amb accés a terrassa.

Més informació i fotografia en venda  de pis a Gràcia .


Venda de pis a Sarrià per 228.800 €.

Habitatge de 60 m2 construïts, 2 dormitoris i un bany, situada al carrer Balmes. A punt per entrar-hi.

Més informació i fotografies a venda de pis a Sarrià .


Venda de pis a Eixample per 230.000 €.

Fantàstic pis situat al districte de l’Eixample, disposa de terres de parquet i finestres de PVC amb doble vidre i aïllament tèrmic. Compost d’un dormitori de mida doble, ampli saló menjador i bany complet amb plat de dutxa. Destaquem la seva lluminositat que gràcies a la seva orientació i distribució, es pot gaudir de llum natural durant la major part del dia.

Notícies relacionades

Més informació i fotografia en venda de pis a Eixample .


Aquí tens l’habitatge que necessites.