Arts de carrer

Unes 40.000 persones assisteixen al festival Al Carrer de Viladecans

La cita cultural ha presentat 70 funcions de circ, malabars, teatre i dansa i ha recuperat la presència de companyies internacionals

Viladecans tornarà a ser un gran escenari teatral durant la 34a edició del festival Al Carrer

Unes 40.000 persones assisteixen al festival Al Carrer de Viladecans

AJUNTAMENT DE VILADECANS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 34a edició del festival Al Carrer de Viladecans va omplir els carrers d’art el cap de setmana passat. Prop de 40.000 espectadors van disfrutar dels 36 espectacles i més de 70 funcions en onze espais de la ciutat, presentats per les 34 companyies que han participat en la cita.

Els organitzadors ho consideren un gran èxit de participació ciutadana, un certamen que s’ha tornat a celebrar amb esplendor després de la pandèmia, amb representacions multitudinàries de circ, malabars, teatre i dansa.

L’alcalde, Carles Ruiz, ha volgut destacar la recuperació del certamen després de tres anys amb limitacions: «Tornem a fer el teatre al carrer amb tota la potència. Tornem a omplir els carrers de gent, d’espectacles, hi torna a haver produccions internacionals de molta qualitat, aquest any amb més grups i més participació que mai».

Notícies relacionades

Xavier Campón, codirector del festival, ha explicat que s’han recuperat «espais i programacions d’abans de la pandèmia, entre elles quatre companyies internacionals, les millors propostes de circ i art de carrer de tres companyies franceses i una de belga. Es demostra així que Viladecans és la capital catalana de les arts de carrer amb una proposta per tots els públics, per disfrutar en família i inclusiu». A més, per aquest any s’han habilitat zones especials per persones amb mobilitat reduïda, una iniciativa que va tenir bona acollida entre els assistents.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans