Reclamació històrica

Raquel Sánchez garanteix que la reforma de l’estació de Viladecans inclourà desdoblar les vies

  • La ministra es compromet a avançar «ben aviat» l’ampliació de capacitat del tram Castelldefels-el Prat

Raquel Sánchez garanteix que la reforma de l’estació de Viladecans inclourà desdoblar les vies

Cedida a la ACN por el Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
ACN

La ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, va garantir aquest dimarts que la futura reforma de l’estació de tren de Viladecans (Baix Llobregat) inclourà desdoblar les vies que passen per aquest municipi. «Evidentment que s’haurà d’incloure la previsió de les quatre vies que transcorrin per l’estació», va asseverar Sánchez en resposta a una pregunta al Senat formulada per ERC.

Els republicans reclamaven concreció sobre quan s’executarà aquest desdoblament i saber com avança el projecte per quadruplicar el tram Castelldefels-el Prat. Sense entrar en detalls, la ministra es va comprometre a «avançar ben aviat» aquesta ampliació de l’R2 Sud i a acotar com reformular l’antic projecte del Metro del Delta.

Adif va anunciar la reforma de l’estació de Viladecans el setembre passat, amb una inversió de 2,2 milions d’euros i la previsió que l’obra estigui acabada el 2024. ERC ha advertit que el projecte inicialment no inclou canviar l’esquema de vies.

Notícies relacionades

Viladecans ha reclamat històricament ampliar la infraestructura perquè actualment una tercera part dels trens de Rodalies de l’R2 Sud no s’aturen al municipi per no entorpir el trànsit de trens regionals.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans