Programadors web

Barcelona Activa i Vueling fomenten el talent digital amb una hackató a Viladecans

  • Cinquanta perfils programadors han participat en grups mixtos a trobar solucions tecnològiques en la gestió del personal de terra

Barcelona Activa i Vueling fomenten el talent digital amb una hackató a Viladecans

Barcelona Activa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Barcelona Activa i Vueling han organitzat la primera hackató amb desenvolupadors i programadors informàtics mitjançant la qual fomenten el talent digital, en el marc de la col·laboració entre les dues institucions per impulsar carreres professionals tecnològiques, ha informat en un comunicat aquest dimecres l’agència municipal de promoció econòmica.

Durant dos dies i de manera intensiva al nou ‘hub’ d’innovació de Vueling a Viladecans (el Baix Llobregat), 50 perfils programadors (25 de l’IT Academy de Barcelona Activa i 25 del centre de dades de Vueling) han participat en grups mixtos a trobar solucions tecnològiques en la gestió del personal de terra.

Un equip format per experts sèniors han fet de jurat dels resultats presentats, que han premiat els projectes més escalables, mantinguts en el temps i sostenibles.

Com a resultat, Vueling ha seleccionat alguns dels participants de l’IT Academy per entrevistar-los amb possibilitat de formar part de l’equip tecnològic de la companyia aèria.

Notícies relacionades

Barcelona Activa ha considerat estratègiques col·laboracions amb empreses com la que manté amb Vueling «compromeses a potenciar i generar més talent tecnològic a la ciutat» i té en marxa altres activitats similars, per exemple amb Decathlon.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans