Diversitat

Viladecans continuarà sent centre d’acollida de joves estudiants refugiats

Viladecans, la UB i AGBAR han renovat l’acord pel qual donen suport a aquest col·lectiu

Viladecans continuarà sent centre d’acollida de joves estudiants refugiats

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat), Aigües de Barcelona (AGBAR) i la Fundació Solidaritat UB han renovat un any més la col·laboració perquè la ciutat continuï sent centre d’acollida i acompanyament de joves estudiants refugiats i refugiades.

Des del seu inici, la col·laboració amb Viladecans i AGBAR ha permès acollir un total de 12 estudiants. D’aquests, tres han cursat estudis de l’àmbit de les Ciències de la Salut (Infermeria, Odontologia i Biomedicina); quatre, sobre l’àmbit de les Ciències Econòmiques i Socials (Dret i Economia); quatre més, del de la Biologia i Farmàcia, i l’altre, del de les Ciències Humanístiques (Estudis Anglesos).

La renovació de l’acord s’ha formalitzat en una reunió a la qual han sigut presents l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz; la regidora de Serveis Socials i de Solidaritat, Agermanaments i Cooperació, María Ávila; el conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, i la vicerectora d’Igualtat i Gènere de la Universitat de Barcelona, Montserrat Puig.

Notícies relacionades

L’alcalde de Viladecans ha explicat la importància i l’impacte d’un projecte com aquest a la ciutat, i ha afirmat que «participar en un programa com aquest és una oportunitat única de captar i crear talent». També ha afegit que «sabem que la societat és diversa i sempre es pensa en la majoria, però s’ha de canviar el xip per treballar amb una mirada única i inclusiva».

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans Agbar