11a assemblea

La Xarxa de Governs Locals dona llum verda a la ‘Declaració de Viladecans 3-30-300’

La proposta dicta que totes les ciutats espanyoles comparteixin un mateix repte per potenciar la biodiversitat urbana

La Xarxa de Governs Locals dona llum verda a la ‘Declaració de Viladecans 3-30-300’

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’11a assemblea de la Xarxa de Governs Locals +Biodiversitat, celebrada a l’edifici Atrium de Viladecans (el Baix Llobregat) dimarts 4 d’octubre, ha aprovat una proposta perquè totes les ciutats espanyoles comparteixin un mateix repte per potenciar la biodiversitat urbana. La iniciativa es concreta en la ‘Declaració de Viladecans 3-30-300’, en honor a la ciutat on ha pres forma la decisió.

Aquest manifest dicta que com a mínim des de cada domicili s’han de veure tres arbres, que el municipi tingui almenys un 30% de massa arbòria i que el veïnat compti amb un espai verd a menys de 300 metres de cada llar.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, que presideix la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat des de l’any 2020, va destacar que la iniciativa «és un pas decidit perquè totes les ciutats tinguem un mateix objectiu compartit per ser més verds, tenir més biodiversitat i contribuir als reptes fixats per a l’any 2030 per les agendes globals per cuidar el nostre planeta».

Notícies relacionades

La Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat és un espai de treball i reflexió dins de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) impulsada el 2007 i un dels seus objectius prioritaris és frenar la pèrdua de la biodiversitat i recuperar els ecosistemes.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Viladecans