Sanitat

L’Hospital de Viladecans rep dos guardons en els premis Best Spanish Hospitals

Els premis BSH reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyola

L’Hospital de Viladecans rep dos guardons en els premis Best Spanish Hospitals

Hospital de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans (el Baix Llobregat), que també atén la població de Gavà, ha sigut reconegut com el millor hospital comarcal en les categories de costos hospitalaris/gestió i de processos mèdics en la quarta edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards, atorgats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO.

Els premis BSH reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continuada.

La Dra. Montse Oliveras, directora del centre, i la Dra. Mónica Ruiz, cap del servei de Medicina Interna, han sigut les encarregades de recollir els premis en l’acte d’entrega que va tenir lloc ahir, 29 de setembre, al Teatro Campos Elíseos de Bilbao.

Notícies relacionades

La Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), formada per més de 1.700 professionals del sector, col·labora també en els premis, en què han participat un total de 105 centres –52 de públics i 53 de privats– d’Espanya. Durant l’acte, el president de SEDISA, SR. Jose Soto, va posar èmfasi en el fet que el reconeixement d’aquests premis no és només als resultats, sinó també a l’esforç i al triomf del treball, de la innovació i, en conseqüència, a la millora de la salut dels ciutadans.

Els Premis BSH estan en actiu des del 2019 i l’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut en les quatre edicions fetes. Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

Hospitals