Covid-19

Illa i Vergés, medalles d’honor de Viladecans per la seva tasca durant la pandèmia

El consistori també ha premiat els centres sanitaris públics de la ciutat

Illa i Vergés, medalles d’honor de Viladecans per la seva tasca durant la pandèmia

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El primer secretari del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa, i l’exconsellera de Salut de la Generalitat Alba Vergés han rebut la medalla d’honor de Viladecans (Baix Llobregat) en reconeixement a la seva tasca durant els «pitjors moments» de la pandèmia de coronavirus.

En un comunicat aquest divendres, l’ajuntament de la ciutat ha destacat que tots dos van prendre decisions dures que van afectar «extraordinàriament» la vida de la ciutadania i ha reivindicat que amb la seva tasca al capdavant del dispositiu sanitari van contribuir a salvar vides.

A més d’Illa i Vergés, el consistori també ha donat la medalla d’honor als centres sanitaris públics de la ciutat –Hospital de Viladecans i els CAP Mas Font, Maria Bernades i Montbaig–, així com a la Unió Esportiva Viladecans i el títol de fill predilecte de la ciutat al campió olímpic de ciclisme adaptat a Sergio Garrote.

Per Illa, el reconeixement compartit amb Vergés i els centres sanitaris de la ciutat «simbolitza l’esforç col·lectiu d’un conjunt de persones» davant l’impacte de la pandèmia de covid-19.

Vergés veu el reconeixement com «una oportunitat per fer-lo extensiu a tots els professionals sanitaris i socials que l’han donat tot» durant la pandèmia de covid-19.

Notícies relacionades

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha reivindicat «la importància» que tenen per a la ciutat els serveis públics sanitaris i ha agraït la tasca que fan.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans