Tallers

Comença a Viladecans una nova formació en educació emocional per a entitats esportives

La iniciativa proposa cinc tallers, cada un a finals de mes, fins al maig

Comença a Viladecans una nova formació en educació emocional per a entitats esportives

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) engega aquest gener un nou programa formatiu en educació emocional al món de l’esport. La prova pilot d’aquest programa es va fer durant el març i el juny del 2021 amb quatre entitats esportives.

S’ha impulsat des de la Xarxa d’innovació Educativa com a part del projecte Educació 360, el programa proposa cinc tallers, cada un a finals de mes, fins al maig: millora en la comunicació gràcies a l’educació emocional, gestió de les emocions durant entrenaments i competicions, competència social i treball en equip, gestió de conflictes en l’esport i comunicació de l’entrenador a l’entorn familiar i esportiu.

L’objectiu és que equips directius, cossos tècnics, plantilles i famílies millorin la seva gestió de les emocions a les respectives entitats esportives, alhora que s’enforteixen les relacions entre els seus membres amb eines, coneixements i tècniques.

Notícies relacionades

Els cursos estaran impartits per Enric Sebastiani, Ruth Ortín i Josep Campos, professionals en el marc de l’educació emocional. El primer taller formatiu es portarà a terme dimarts 25 de gener de 18 a 20 h, a la Torre del Baró i la inscripció ja està oberta en línia.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans