Iniciativa municipal

Viladecans planta més de 500 arbres per «naturalitzar la ciutat»

La iniciativa forma part d’una de les accions del Comitè de Direcció de l’Espai Públic amb l’objectiu que la ciutat tingui «més resiliència i confortabilitat»

Viladecans planta més de 500 arbres per «naturalitzar la ciutat»

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat diferents activitats amb la implicació d’associacions, empreses i escoles amb l’objectiu de «naturalitzar la ciutat» amb la plantació de més de 500 arbres i un centenar de plantes aromàtiques repartides entre el parc de la Marina i el parc de la Riera.

L’acció de «naturalització de la ciutat» forma part d’una de les accions del Comitè de Direcció de l’Espai Públic amb l’objectiu que la ciutat tingui «més resiliència i confortabilitat» davant del canvi climàtic i la contaminació.

El 5è tinent d’alcalde de Transició Ecològica, Jordi Mazon, ha afirmat que «tot el que sigui naturalitzar la ciutat i plantar arbres, amb menys asfalt, sempre és una acció que va encaminada i va en coherència amb la línia política de l’Ajuntament».

Lluita contra el canvi climàtic

En la iniciativa han participat les ONGs Plant for the Planet, Fundació Selvans, Life Terra, Grup Kring i Baja Bikes, així també les escoles Suïssa de Barcelona i Pau Casals de Viladecans, aquesta última amb 45 alumnes de 3r de primària.

Notícies relacionades

L’objectiu comú que tenen les organitzacions participants és lluitar contra el canvi climàtic amb la plantació d’arbres, ja que consideren que és «la solució més assequible i segura per capturar el carboni a l’atmosfera».

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans