CNIS 2021

Viladecans obté el premi CNIS 2021 al nou model innovador de gestió pública

El guardó posa en relleu el camí que ha pres l’ajuntament en el seu nou model de treball intern

Viladecans obté el premi CNIS 2021 al nou model innovador de gestió pública

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha obtingut el guardó al millor projecte d’innovació pública d’Espanya dels Premis CNIS 2021, entregats a Madrid.

El premi posa en relleu el camí que ha pres l’Ajuntament de Viladecans en el seu nou model de treball intern. El Model d’Innovació de l’Ajuntament (MIA) té per objectiu «accelerar la qualitat de vida» aplicant metodologies com vectors innovadors extensos en la cultura organitzativa del sector privat.

El MIA es construeix en unes noves estructures transversals, quatre Comitès de Direcció, que impulsen 24 projectes estratègics sobre espai públic, educació, transformació digital i transició ecològica i econòmica.

Segons el Consistori, aquesta nova cultura organitzativa busca «agilitar les accions incloent una planificació adaptativa als imprevistos».

Premis CNIS 2021

Els Premis CNIS s’han atorgat en el marc del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS). Viladecans ha obtingut el premi davant de dos finalistes: la Diputació de Sevilla i la Tresoreria de la Seguretat Social.

L’any 2017, l’ajuntament ja va guanyar el guardó al Projecte Europeu Innovador per impuls d’entorns personals d’aprenentatge en escoles de les ciutats.

Notícies relacionades

El Congrés CNIS es desenvolupa des del 2011 amb el suport, entre d’altres, del Ministeri d’Economia i Competitivitat, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans