Mobilitat

Viladecans tallarà el trànsit del Camí del Mar els diumenges

La iniciativa pretén fomentar els hàbits saludables i permet disfrutar de l’entorn agrari i natural del municipi

Viladecans tallarà el trànsit del Camí del Mar els diumenges

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) tornarà a obrir a la ciutadania el Camí del Mar la carretera cap a la platja (entre l’autopista C-32 i l’autovia C-31) i per això els diumenges al matí, entre les 9.00 i les 14.00 hores, es tallarà el pas als vehicles de motor. Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar els hàbits saludables i, alhora, es permet disfrutar de l’entorn agrari i natural del municipi.

Aquesta activitat comença aquest diumenge 17 d’octubre i s’allargarà fins al mes de maig amb l’objectiu de donar més espai a les persones per caminar o anar amb bicicleta. Està previst que la circulació dels vehicles els diumenges al matí es recuperarà quan torni l’època de més ús de la platja.

Prova prèvia

Notícies relacionades

Aquesta activitat per cedir espai a la ciutadania que es va posar en marxa amb la pandèmia es va recuperar el setembre passat, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Europea i una vegada finalitzada la temporada de platges. Aquest tall puntual va servir com a acció per sensibilitzar sobre la mobilitat i per provar l’acceptació entre la ciutadania.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat