Viladecans acull el Campionat d’Espanya de Beisbol

La competició tindrà lloc aquest cap de setmana al camp de beisbol del municipi

Ayuntamiento de Viladecans

1

El campionat d’Espanya absolut de beisbol se celebrarà aquest cap de setmana a Viladecans (Baix Llobregat) amb els quatre millors participants de la Lliga: el CB Astros de València, amb 21 victòries i una derrota a la Lliga; el Tenerife Marlins PC (18-2); el CB Viladecans (15-5); i San Inazio (13-7). La presentació d’aquest esdeveniment va tenir lloc el dimarts 20 de juliol en un acte al camp de beisbol de Viladecans.

El CB Viladecans arriba a la Copa del Rei amb una bona dinàmica després de classificar-se aquesta temporada tercer de la lliga regular, la seva millor classificació en 18 anys en el campionat domèstic. La tradició copera del conjunt viladecanenc té un llarg recorregut, ja que el CB Viladecans és l’equip amb més títols de Copa del Rei (19), molt per davant del Tenerife i el Sant Boi (amb 6), tot i que l’última vegada que va guanyar la Copa del Rei va ser el 2000, quan va arribar al 19è títol consecutiu.

El Campionat d’Espanya de Beisbol és una competició organitzada per la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol conjuntament amb el Club Beisbol Viladecans, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans, el Consell Superior d’Esports i la Federació Catalana de Beisbol.