Revetlla

Viladecans també tancarà els accessos a les platges per Sant Joan

L’Ajuntament permetrà l’ús de l’aparcament de la Murtra a residents i clients dels dos restaurants de la platja

457-01-platja

457-01-platja

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha anunciat aquest dilluns que regularà els accessos a les platges del municipi i que només permetrà que hi accedeixin els clients dels establiments de restauració i els residents de la zona, igual que els municipis veïns de Gavà i Castelldefels.

Al contrari, l’Ajuntament de Barcelona va informar la setmana passada que sí que obriria les platges, però controlant-ne l’aforament i prohibint el consum de begudes alcohòliques, la instal·lació de tendes de campanya i l’ús d’aparells musicals.

Recomanacions del Procicat

En un comunicat, l’Ajuntament de Viladecans ha explicat que seguirà les recomanacions del Procicat i ha emfatitzat que l’objectiu de la mesura és impedir que es produeixin aglomeracions a l’espai públic i es pugui produir un rebrot de Covid-19. Així, el consistori assegurarà que a les tres entrades que hi ha a les platges del municipi –els aparcaments per a vehicles de la Murtra i del Remolar i el camí per a vianants i bicicletes de la platja del Remolar– hi hagi la informació necessària que indiqui que només podran accedir-hi els residents i els clients dels restaurants.

Així mateix, ha remarcat que «vigilarà especialment» el compliment dels límits d’aforament i els horaris permesos dels establiments.

Tancament de platges

Notícies relacionades

La setmana passada Gavà i Castelldefels van anunciar que tancarien l’accés a les platges dels dos municipis durant la revetlla de Sant Joan per evitar aglomeracions que posin en risc la bona evolució de la pandèmia

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sant Joan