Fons documental

L’Arxiu Municipal de Viladecans ofereix nous documents històrics en línia

L’arxiu de la ciutat celebra el Dia Internacional dels Arxius posant a disposició de la ciutadania un nou conjunt de documents històrics

L’Arxiu Municipal de Viladecans ofereix nous documents històrics en línia

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 9 de juny és el dia designat com el Dia Internacional dels Arxius, una jornada en què se celebra i s’homenatja la tasca de transparència, recuperació i memòria històrica dels arxivers de tot el món promogut pel Consell Internacional d’Arxius (CIA). L’Arxiu Municipal de Viladecans (Baix Llobregat) també ha volgut participar-hi, i s’ha unit a les commemoracions posant a disposició de la ciutadania un nou conjunt de documents històrics. Es tracta d’un conjunt de materials d’obres i urbanisme, alguns dels quals compten amb més d’un segle d’antiguitat i permeten fer un cop d’ull als plans originals de façanes, barris i plantes de diferents llocs i immobles de Viladecans, i en alguns, a més, s’hi pot comprovar de primera mà com s’han mantingut en el temps.

Fons històric

Notícies relacionades

Actualment, l’Arxiu Municipal de Viladecans compta amb el fons històric més important de la ciutat, format per més de 180.000 fotografies, més de 7.000 llibres especialitzats i més de 2.000 metres de documentació lineal conservada, entre d’altres. A més, més de 107.000 documents es troben ja digitalitzats i oberts a tothom, a través del portal web de patrimoni de Viladecans.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Arxius