Retorn de les competicions

Primera prova esportiva popular a Viladecans després de la pandèmia

El municipi recupera la Cursa de Muntanya amb més de 570 corredors inscrits

Primera prova esportiva popular a Viladecans després de la pandèmia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ja tradicional Cursa de Muntanya de Viladecans (Baix Llobregat) ha sigut la primera prova esportiva popular celebrada a la ciutat després de la pandèmia. Viladecans i bona part de la serra de Montbaig es van omplir diumenge passat de corredors i corredores en un ambient il·lusionat i amb moltes ganes de fer esport de nou.

Més de 570 runners han disfrutat d’una jornada esportiva adaptada a la seva condició física en un recorregut circular iniciat al parc de la Torre-roja i recorrent les pujades i baixades de la serra de Montbaig.

Aquesta edició ha comptat amb tres proves amb diferents nivells de dificultat: la mitja marató de muntanya, per a corredors i corredores avançats; la cursa de deu quilòmetres de muntanya, per a runners de nivell intermedi, i la caminada de deu quilòmetres, orientada a tothom amb un mínim de preparació.

Notícies relacionades

La cursa d’aquest any, organitzada per l’empresa Esdeveniments i Esports, en col·laboració amb el Departament d’Esports, s’ha portat a terme amb totes les mesures de seguretat.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Fúting