Participació ciutadana

Segueix el procés participatiu per repensar la rambla Maldolell de Viladecans

Amb el projecte ‘Ramblegem’ l’ajuntament proposa una sèrie d’activitats per repensar l’espai públic

Segueix el procés participatiu per repensar la rambla Maldolell de Viladecans
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El procés de participació Ramblegem continua amb nous tallers on els veïns i veïnes de Viladecans (Baix Llobregat) poden donar la seva opinió sobre la Rambla. El taller ‘Reapropiar-se de l’espai’ ha tractat la implantació de novetats a la rambla i quina acollida estan tenint, escoltant cada una de les opinions per tenir-les en compte en els pròxims moviments per millorar aquest espai. Durant la sessió es va parlar dels nous bancs modulars que s’han incorporat a la rambla, la poda i retallada d’arbres i arbustos i s’han replantejat els canvis a realitzar en aquest espai de la ciutat.

La idea d’aquests tallers és escoltar diferents visions de com volen els ciutadans i ciutadanes de Viladecans que sigui la rambla del futur. Per participar, les persones interessades s’han inscrit prèviament i han hagut de fer-se una prova de temperatura, posar-se gel hidroalcohòlic i portar mascareta en tot moment, prenent totes les mesures necessàries per evitar la propagació de la Covid-19.

Altres activitats

Al llarg del procés s’anirà tenint en compte l’opinió dels futurs usuaris de la Rambla mitjançant accions específiques.

L’opinió dels nens i nenes de la ciutat és important per construir-la, en aquest espai de la ciutat ha portat a terme ‘Construir jugant’, una activitat pensada per a petits i grans perquè juguin i decideixin com volen que sigui la rambla. D’altra banda la setmana del 12 al 16 d’abril, l’ajuntament va intervenir a l’espai públic pintant jocs, provant mobiliari urbà i paviments alternatius per experimentar amb possibles nous usos i formes de millora per a la rambla i incentivar la participació ciutadana.

Notícies relacionades

També en el marc del projecte Ramblegem fins al 16 de maig es pot veure l’exposició ‘Història de la rambla Modolell. El primer passeig de Viladecans’ en la qual es pot veure com ha canviat aquest eix de la ciutat al llarg de 50 anys mitjançant fotos de diferents èpoques i textos que l’arxiu de Viladecans i el Museu han escollit per ajudar a reflexionar sobre el futur d’aquest espai de la ciutat.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO