Actuació de millora

Noves zones al parc de la Torre-roja de Viladecans

Les pistes esportives han reobert després d’unes obres de millora

Noves zones al parc de la Torre-roja de Viladecans
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja són obertes les noves pistes esportives del parc de la Torre-Roja de Viladecans (Baix Llobregat). Amb aquesta intervenció, les obres de millora del parc, executades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb l’aportació de l’ajuntament, entren a la recta final. Les obres han tingut un cost d’adjudicació de mig milió d’euros, aproximadament.

La intervenció ha suposat la readequació i reordenació de l’espai anomenat «jardí tancat», on s’ubiquen el jardí de papallones i la Jugateca Ambiental. S’hi han millorat els accessos, s’ha realitzat una obertura visual des de la resta del parc i s’ha pavimentat l’eix transversal del parc entre aquest espai i la pineda. L’àrea de joc infantil ha sigut totalment renovada amb la col·locació de terra de cautxú i nous jocs accessibles.

D’altra banda, l’esplanada de la pineda s’ha reordenat per construir dues pistes poliesportives: un camp de futbol de gespa artificial i una pista de bàsquet. També s’han ressituat la taula de ping-pong i de futtoc i pròximament ho faran les taules de pícnic.

Notícies relacionades

A més, els serveis de manteniment del parc compten ara amb una àrea específica al costat de l’edifici de magatzem existent.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Urbanisme