Distinció a sis hospitals catalans pel seu rendiment, eficiència i qualitat assistencial

El Consorci de Salut de Catalunya i la consultoria Benchmarking Sanitari 3.0 han premiat sis hospitals catalans, entre els quals figuren el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat) i l’Hospital de Viladecans

Distinció a sis hospitals catalans pel seu rendiment, eficiència i qualitat assistencial
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els premis Benchmarking CSC/ARQ, atorgats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitari 3.0, valoren indicadors de rendiment i qualitat. Aquest reconeixement s’entrega als hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia de Catalunya que participen a la xarxa d’hospitals associats al projecte CSC/ARQ, que examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació.

A la categoria d’hospitals de referència, han sigut guardonats el complex sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, i l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Enric Mangas, director del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha recordat que aquest guardó valora la implicació de tots els professionals de la institució i remarca la importància dels equips de direcció a l’hora de dotar d’eines per gestionar la seva tasca diària.

Pel que fa a la distinció per als hospitals bàsics, els premis han anat a parar a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé, a la localitat barcelonina de Berga, i l’Hospital de Viladecans.

La doctora Montserrat Oliveras, directora de l’Hospital de Viladecans, ha valorat positivament l’agilitat que suposa ser una organització petita i ha aprofitat per recordar els professionals jubilats recentment.

Notícies relacionades

Quant als hospitals d’alta tecnologia, s’ha imposat l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, juntament amb el de la Santa Creu i de Sant Pau, a Barcelona.

Més notícies de Viladecans i Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO