Successos

Detinguts cinc joves a Viladecans per una baralla multitudinària amb un ferit lleu per arma blanca

Diumenge van ser detinguts a Gavà tres homes per amenaçar un grup de joves amb un ganivet de grans dimensions

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Viladecans (Baix Llobregat) va detenir dilluns passat cinc joves que havien participat en una baralla multitudinària. Els esdeveniments van succeir les 19.20 h a l’avinguda Llorenç Puig i Tomàs, on s’estaven barallant «de forma molt agressiva» un grup de quinze joves.

Segons fonts consultades per l’ACN, com a resultat de l’enfrontament, la policia va detenir cinc participants, i un d’ells va resultar ferit lleu amb talls a l’abdomen i al cap provocats per una arma blanca.

Alhora, els agents van identificar un noi que no portava mascareta i estava bevent alcohol al carrer mentre gravava la baralla amb el telèfon mòbil.

Lluita a Gavà diumenge

Lluita a Gavà diumengeEn paral·lel, diumenge a la tarda hi va haver tres detinguts a Gavà també per un enfrontament multitudinari. En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra van arrestar tres nois per amenaçar un grup de joves d’ètnia gitana amb un ganivet de grans dimensions.

Notícies relacionades

Els amenaçadors van mobilitzar desenes de coneguts, mentre que els joves que portaven el ganivet es van amagar en un pis pròxim. A l’arribar la policia, els agents van trobar el ganivet i van detenir els tres homes, d’entre 39 i 30 anys, per alteració de l’ordre públic i amenaces.

Més notícies de Viladecans iGavà en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments