Talent Factory School

Estudiants de Viladecans participen en un projecte que fomenta la cultura emprenedora entre joves

Els participants resoldran reptes, plantejats pels consistoris, que tracten els ODS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tret de sortida al programa Talent Factory School, un projecte que fomenta la cultura emprenedora entre joves, impulsada per Talent Factory. En la iniciativa participen 12 joves de Viladecans, Gavà i Sant Boi.

Els joves tindran per davant la tasca de resoldre tres reptes plantejats per diferents empreses i organitzacions relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i, en concret, relacionats amb la mobilitat, la salut i el medi ambient.

El programa, que es pot seguir a través del canal de Youtube de Talent Factory School, atorga formació als participants relacionada amb la creació d’equips, processos d’innovació, models de negoci o la presentació oral d’una idea.

Els reptes dels consistoris

Els reptes dels consistorisEn aquesta primera edició, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat donarà suport amb la companyia de la Fundació Gasol en el repte ‘Obesitat 0 entre els nens i nens’. El consistori de Viladecans, Aigües de Barcelona i l’empresa Unilever proposaran un repte que promou el consum responsable.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’Ajuntament de Gavà impulsarà el #RepteMobilitat, conjuntament amb la Fundació ONCE.

Més notícias de GavàSant Boi i Viladecans

Temes:

Ajuntaments