CRISI LABORAL

Viladecans incentiva els aturats amb una nova plataforma formativa virtual

Can Calderón estrena nou campus virtual amb un espai per facilitar l'aprenentatge de les habilitats laborals i realitzar cursos sobre el mercat de treball

La nova eina, basada en codi font obert Moodle, forma part del Pla de Reactivació Local, impulsat pel consistori davant la Covid-19

img 8976

img 8976

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre de promoció econòmica Can Calderón estrena el campus virtual Connexió TIC, una plataforma formativa per millorar la tasca pedagògica i respondre les necessitats actuals del mercat de treball. Es tracta d’una plataforma formativa que facilita l’aprenentatge de les habilitats laborals.

La nova eina, basada en el codi font obert Moodle, forma part del Pla de Reactivació Local impulsat per la Covid-19.

El que permet el campus és realitzar classes virtuals, així com descarregar-les si no pots seguir-la en directe. A més, té elements d’avaluació, com qüestionaris, exàmens i seguiment de progrés.

Webinars per buscar feina

L’espai, alhora, servirà com a porta d’accés al coneixement de recursos sobre el mercat de treball i la recerca d’ocupació, mitjançant un cicle de webinars.

Notícies relacionades

L’estiu ha servit per veure si el campus funcionava amb quatre cursos que van quedar suspesos, i finalment s’ha decidit deixar-la davant la bona acollida per l’accessibilitat de la plataforma.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA