PROJECTO ATENA

Viladecans suma 6 noves agents cíviques en la seva aposta pel foment de l'ocupació femenina

La iniciativa forma part del projecte Atenea, sota el 'Pla de Reactivació Local', que promou l'ocupació de dones aturades amb un contracte d'un any

La regidora d'Ocupació, Elena Alarcón, que els ha donat la benvinguda, ha animat les dones a crear una xarxa comuna per «superar unides les bretxes»

zentauroepp54950811 soc viladecans200916081714

zentauroepp54950811 soc viladecans200916081714

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’incorporen 6 noves agents cíviques de prevenció comunitària i una coordinadora de l’equip a la plantilla de l’Ajuntament de Viladecans. Aquesta iniciativa forma part del projecte Atenea, sota el Pla de Reactivació Local que promou l’ocupació de dones amb un contracte d’un any.

La feina d’aquest equip consisteix a vigilar el bon comportament ciutadà durant la pandèmia de la Covid-19 que requereix restriccions i prohibicions.

Les noves incorporacions, també, serviran per fer tasques de conscienciació o de gestió comunitària.

«Superar unides les bretxes»

El programa Atenea pretén promoure l’ocupació vinculada a l’activitat de les dones a l’atur, especialment les que presenten més vulnerabilitat, expliquen des del consistori.

El programa es divideix en dos itineraris: contractació laboral, com aquest cas concret, i l’empoderament i autoocupació que funciona en paral·lel.

Notícies relacionades

La tinenta d’alcaldia d’Ocupació i Empresa, Elena Alarcón, que els ha donat la benvinguda, ha convidat les noves agents cíviques a crear una xarxa comuna per «superar unides les bretxes que encara existeixen». 

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.