PER PRUDÈNCIA I DAVANT ELS NOUS CONTAGIS

Viladecans posposa l'acte d'homenatge a les víctimes per la Covid-19

L'acte, que s'havia de celebrar aquest dijous, queda cancel·lat per «prudència» davant els rebrots originats en diferents poblacions de Catalunya

El consistori volia homenatjar les persones mortes durant la pandèmia i fer un reconeixement als professionals sanitaris

ayuntamiento-viladecans-1560514962866

ayuntamiento-viladecans-1560514962866

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) havia organitzat un acte d’homenatge a totes les persones mortes víctimes de la Covid-19  aquest dijous. Des del consistori han decidit posposar la cerimònia per prudènciaveient els rebrots originats en algunes poblacions de Catalunya.

El consistori no ha plantejat una nova data i en els pròxims dies es preveu una nova proposta. L’acte volia ser, també, un reconeixement  a la solidaritat i a la tasca dels professionals  sanitaris que han lluitat contra l’emergència  sanitària aquests últims mesos expliquen des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Es va demanar a tots els familiars que havien perdut algú durant la pandèmia, fora per la Covid-19 o per qualsevol altra circumstància, degut al fet que no es podien celebrar actes de dol durant l’estat d’alarma, que es posessin en contacte amb el consistori per organitzar correctament l’acte. Estava previst transmetre’l a través del Facebook de l’Ajuntament de Viladecans.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA