ESPORTISTES DEL BAIX LLOBREGAT

La 27a Nit de l'Esport de Viladecans reparteix un total de 127 premis

L'acte també va servir per homenatjar els 100 anys de la Unió Esportiva Viladecans i els 75 del Club Beisbol Viladecans

atrum

atrum

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

127 premis repartits479 esportistes reconeguts a la ciutat i 40 equips. Aquestes són les xifres entorn de les quals es va moure l’última Nit de l’Esport de Viladecans, que en aquesta 27a edició va tornar a homenatjar el millor de l’esport viladecanenc durant la temporada anterior.

En dues gales separades, grans i petits, practicants de diferents disciplines esportives tant individuals com d’equip, van pujar a l’escenari de l’Atrium per veure reconeguda la seva tasca durant el 2019, com ara el ciclista Sergio Garrote.

No obstant, el moment «més especial» de la nit el van protagonitzar el Club Beisbol Viladecans i la Unió Esportiva Viladecans, amb la celebració dels 75 i els 100 anys, respectivament, dels seus esports a la ciutat.

Agenda 2030

Notícies relacionades

Paral·lelament, la 27a Nit de l’Esport també va servir per presentar a la ciutadania l’Agenda 2030 Viladecans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb els quals Viladecans vol «contribuir a la construcció d’un futur més just, equitatiu i pròsper per a tots, posant el focus en la salut, la igualtat, l’apoderament de les dones, l’educació i la lluita contra el canvi climàtic», segons relaten des del consistori.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA