BORRASCA 'GLORIA'

Gairebé mil persones sense llum a Viladecans pel temporal 'Gloria'

El consistori ha habilitat les dutxes i els vestidors del Podium i Atrium per a les persones afectades

generador-viladecans

generador-viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del passat 21 de gener, un tall del subministrament elèctric, causat pels efectes del temporal ‘Gloria’, afecta gairebé un miler de clients d’Endesa de Viladecans. L’Ajuntament de Viladecans diu que està en «contacte directe» amb la subministradora per seguir l’evolució de les reparacions.

La llarga durada de l’avaria ha fet que des del consistori s’hagin posat al servei de les persones afectades tant les dutxes com els vestidors de Podium i Atrium, per a la seva higiene personal. També està previst que en cas que els talls de llum es prolonguin s’habiliti el poliesportiu de l’Atrium per a les persones afectades que ho necessitin.

Des de l’ajuntament també s’està fent el seguiment de les persones vulnerables que necessitin assistència, a les quals s’està atenent des de la masia de Can Palmer i s’està duent a terme el seguiment de les persones grans o les persones que estan acollides a la llei de la dependència i que viuen a la zona afectada, per si necessiten algun servei.

Per als afectats

Notícies relacionades

Des del consistori recorden que, si es necessita fer alguna consulta sobre l’avaria, es pot trucar als telèfons d’Endesa: 800 760 760 (avaries) o 800 760 909 (atenció al client), que són gratuïts.

Més notícies de Viladecans a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA