FESTES LOCALS

Viladecans celebra la Festa Major d'Hivern juntament amb el 75 aniversari de la Coral la Lira

El dissabte 18 de gener tindrà lloc el 'Cercavila dels Mamuts', una activitat que integra una xocolatada i un cercaviles amb la Bandarra Street

la lira

la lira

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entre el 17 i el 26 de gener de 2020, Viladecans celebrarà la Festa Major d’Hivern. L’any passat, el Mamut de Viladecans celebrava el seu 10è any de vida com a entitat en companyia de Le Poulain de Pézenas, una de les icones del bestiari popular d’Europa. Aquest any és la Coral La Lira qui està d’aniversari, que celebrarà els 75 anys amb una exposició que mostra la trajectòria de la Coral.

La mostra ‘La Lira, 1945-2020. 75 anys fent història del cant coral a Viladecans’ es podrà veure des del dia 15 de gener fins al 23 de febrer a la Sala d’Exposició Temporal de la Torre del Baró.

No obstant, el protagonisme del Mamut no es dilueix per complet. El dissabte 18 de gener, a les 11 h, tindrà lloc el ‘Cercavila dels Mamuts’, una activitat que integra una xocolatada i un cercavila amb la Bandarra Street Orquestra a la plaça de la Constitució.

Altres activitats destacades

L’Ateneu de Cultura Popular de Can Batllori, per la seva part, celebra el tradicional Open de Dominó i el concert de SoundCrack, «una de les millors bandes de versions del nostre municipi», afirmen des del consistori. A més, hi haurà un taller de drons i l’obra de teatre ‘La Llorona’.

Com a novetat, la ‘Festa Xica’ es converteix aquest any en un envelat de circ per refugiar-se del fred. Aquesta edició comptarà amb Teatre de Funàmbuls i ‘El Domador de Puces’, i els joves podran disfrutar de diverses màster class de twerk i afrobeat a càrrec de la youtubera i ballarina Yohanna Almagro.

Notícies relacionades

No obstant, per a aquesta edició encara es mantenen alguns dels actes clàssics d’aquestes festes. Bona mostra és el Narracans, el festival de narració oral de Viladecans, que celebra el seu sisè aniversari. També torna el Mercat d’Arts i Oficis i el joc popular de Trivial sobre Viladecans.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA