INICIATIVA SOLIDÀRIA

El sereno Isidro sorprèn els nens en una nova edició del Parc de Nadal de Viladecans

El 'guardià' de la clau que obre totes les cases del municipi va acudir per explicar el Conte de Nadal i presentar la nova nadala de la ciutat

29072016 facana ajuntament

29072016 facana ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ateneu de Cultura Popular Can Batllor de Viladecans  es va tornar a vestir de Nadal amb elParc de Nadal, un espai d’activitats per a nens i nenes de totes les edats perquè «disfrutin dels jocs tradicionals, el circ i, aquest any, d’un convidat molt especial», expliquen des del consistori.

Aquest 2019 va acudir al Parc el sereno Isidro, el sereno que guarda la clau que obre totes les cases de la ciutat. Va irrompre a la festa amb el seu ajudant dissabte passat 28 de desembre per explicar el Conte de Nadal de Viladecans i per presentar la nova nadala de la ciutat, fet que completa la història de com l’Isidro i els Reis Mags es van conèixer.

Iniciativa solidària

Notícies relacionades

El Parc de Nadal té, un any més, unafinalitat solidària i els fons que es recaptin es destinaran al programaHospital Amic, una sèrie d’activitats per fer que l’estada dels nens a l’hospital sigui positiva, i a l’associacióTu pots, Nora, per a la recerca de l’atròfia muscular espinal.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA