PREMIS A LA GESTIÓ HOSPITALÀRIA

L'Hospital de Viladecans rep tres nominacions dins del Programa Hospitals TOP 20

Els anys 2015, 2016 i 2018, el centre de Viladecans ja va rebre el premi TOP 20 en la categoria de gestió hospitalària global

foto 3377200

foto 3377200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans és nominat aquest any als TOP 20, dins de les categories de gestió hospitalària global, àrea de digestiu i àrea de musculoesquelètic. Dels 145 hospitals de tot l’Estat que participen en els premis, són nominats 69, però només 11 poden guanyar tres o més guardons.

Els premis s’entregaran el dia 17 de desembre, durant la Conferència d’Hospitals TOP 20, que se celebrarà a Madrid, l’any que se’n compleixen 20 de la primera edició dels premis. En representació de l’Hospital de Viladecans, hi assistiran la cap del Servei d’Aparell Digestiu, Mercè Barenys; el cap de servei de Cirurgia General, Albert Sueiras, i la directora de centre, Montse Oliveras.

El principal objectiu del Programa Hospitals TOP 20 és identificar els patrons de bona pràctica assistencial i reconèixer la tasca d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. La participació en el programa és voluntària, anònima i gratuïta, i es basa en l’avaluació de dades objectives.

L’Hospital de Viladecans repeteix com a candidat

El TOP 20 és una iniciativa de la consultora de serveis de salut ‘Iasist’,que avalua processos específics de les àrees clíniques més rellevants. ‘Iasist’ valora un total de 35 processos clínics freqüents, que s’engloben en set àrees clíniques: cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, musculoesquelètic, ronyó i vies urinàries, i dona.

Notícies relacionades

L’Hospital de Viladecans ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016 i 2018, va rebre el TOP 20 en la categoria de gestió hospitalària global, i el 2018, a més, en l’àrea musculoesquelètica. Aquestes distincions, entre altres que ha rebut l’hospital en els últims anys, «demostren la bona feina que estan fent els professionals del centre», afirmen des de l’hospital.

Més notícies de Viladecans en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Hospitals