RUNNING

Prop de 1.000 corredors en la segona edició de la Viladecans Style Run

També es va fer una prova amb persones amb mobilitat reduïda, pertanyents a l'agrupació Egoisme Positiu

running-runner-long-distance-fitness-40751-1

1

LaViladecans Style Run, organitzada conjuntament per La Sansi i The Style Outlets, va doblar la participació en la seva segona edició, en què va arribar a sumar 1.000 corredors i corredores. No obstant, no es va arribar al límit d’inscripcions, que l’organització va situar en 1.400 persones.

Al llarg de la cursa, els participants van recórrer alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat. Aquest any, la competició va mantenir les dues proves de 10 i 5 km, i va tornar a incloure una carrera per als més petits.

Els guanyadors de l’Style Run d’aquest any van ser Mohamed El Ghazouany –10 km– i Mohamed Azruf –5 km– en categoria masculina, i Carolina Montañana –10 km– i Sonia Gallego –5 km– en categoria femenina.

Prova per a persones amb mobilitat reduïda

A més, es va realitzar una altra prova que va comptar amb persones amb mobilitat reduïda de l’agrupació Egoisme Positiu, com «una manera de reivindicar un ‘running’ més inclusiu amb aquest col·lectiu», segons comenten des de l’Ajuntament.