Programació

Els Pets i Canteca de Macao posen la música a la festa major d'estiu de Viladecans

La celebració inclou una diada castellera en què els Castellers de Viladecans intentaran aconseguir el primer quatre de sis de l'any

1
Es llegeix en minuts

La festa major d'estiu de Viladecans, que se celebra en honor a la mare de Déu de Sales, dóna el tret de sortida el 4 de setembre vinent i aquest any allargarà els actes fins al cap de setmana de l'11.

Un any més, en el programa d'actes hi destaca la música. Així, per a aquesta ocasió, l'Ajuntament de Viladecans organitza el concert jove amb Els Pets com a protagonistes, que faran un recorregut pels 30 anys de carrera musical.

El concert tindrà lloc el dissabte 5 de setembre a les 22 hores. Just després, cap a mitjanit, els substituiran a l'escenari Canteca de Macao, canviant el pop-rock català pels aires llatins i flamencs barrejats amb el reggae i el jazz.

A més de la música, destaca en el programa la diada castellera del 6 de setembre en què els Castellers de Viladecans intentaran muntar el primer quatre de sis de l'any per rematar la bona feina que estan fent durant tota la temporada. Aquest any, participaran en la trobada els Castellers de Badalona i els de Mollet.

Notícies relacionades

En el programa de la festa major d'estiu tampoc hi faltaran el piromusical, diferents escenaris de música per a tots els públics, activitats esportives, d'arts escèniques, cercavila, correfocs i moltes activitats per als més petits dins de la festa major xica.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Els Pets