Primers detalls

‘Clash Artifacts of Chaos’: el poderós guerrer arribarà el 2022 als videojocs

‘Clash Artifacts of Chaos’: el poderós guerrer arribarà el 2022 als videojocs
1
Es llegeix en minuts

L’editor Nacon ha presentat el seu nou projecte, un joc que arribarà el 2022 per a múltiples plataformes i que, sota el nom ‘Clash: Artifacts of Chaos’, ens convidarà a posar-nos a la pell del Pseudo, un poderós guerrer obligat a explorar un món de fantasia a la recerca dels Artifacts of Chaos. El joc està sent desenvolupat per Ace Team i s’ambienta en un planeta anomenat Zenonoik, un món estrany i inhòspit.

El personatge protagonista i àlter ego del jugador serà el Pseudo, un poderós guerrer que viu reclòs, però que aviat veurà com canvia radicalment la seva vida quan es vegi obligat a anar a la recerca dels «Artefactes del Caos». Durant l’aventura coneixerà personatges inusuals i viatjarà per paisatges increïbles, ja que Zenonoik guarda molts secrets i haurà de descobrir-los per si mateix. No obstant, el Pseudo és un guerrer formidable.

Malgrat el seu estoïcisme, els seus records el turmenten i per això tria viure al marge de la civilització. Aquesta tranquil·la existència es trastorna quan coneix una petita criatura òrfena els increïbles poders curatius de la qual han atret l’atenció de la Géminis, la terrible propietària dels Artefactes. Incapaç de deixar que el nen s’enfronti a l’amenaça sol, el Pseudo decideix protegir-lo, sense adonar-se que hi ha forces més grans en joc.

Les regles del combat

Notícies relacionades

A Zenozoik, només hi ha una llei: les regles del combat es determinen mitjançant un joc de daus que utilitza artefactes amb propietats especials. Per tenir èxit, hauràs de buscar el més poderós d’aquests artefactes, deslliurant batalles d’acord amb les regles sempre canviants del Ritual. El combat proposa un sistema cos a cos on serà necessari dominar les tècniques per tenir èxit contra els enemics, tot i que els dissenyadors adverteixen que serà fonamental conèixer les debilitats dels oponents i saber com utilitzar les habilitats necessàries per vèncer-los, evolucionant els atributs a mesura que avança el joc.

‘Clash: Artifacts of Chaos’ també comptarà amb modes multijugador: un mode cooperatiu per a fins a tres jugadors i també un mode PvP per desafiar qualsevol jugador del món a combatre a la sorra. Sortirà el 2022 per a PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam i Epic Games Store).

Temes:

Videojocs