Videojocs

Atomic Heart: Comunisme i robots, descobreix el món obert més prometedor de Rússia

Atomic Heart: Comunisme i robots, descobreix el món obert més prometedor de Rússia
1
Es llegeix en minuts

L’actualització d’informació proporcionada pels responsables d’Atomic Heart ens ha donat l’oportunitat de descobrir molta informació nova sobre el prometedor món obert de Mundfish, que s’emmarca en la Unió Soviètica d’un univers alternatiu. Els desenvolupadors russos estan donant forma a un joc de rol d’acció en primera persona extremadament atractiu, ambientat en la Unió Soviètica d’un univers alternatiu on la guerra freda no s’ha acabat, però la revolució tecnològica ha tingut lloc.

Mentre que el comunisme està en total apogeu, els robots, internet i els hologrames són d’ús comú al món d’Atomic Heart. En el clima imperialista que sobrevé, hauràs de posar-te a la pell d’un agent d’alt rang de la KGB encarregat de gestionar un problema de producció que ha afectat una planta de robots.

Notícies relacionades

Si el projecte t’intriga i vols saber-ne més, ampliem la informació: encara no té data de llançament, però s’espera per al 2021 en PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. El protagonista i àlter ego nostre és un agent d’alt nivell de la KGB, que es veu obligat a gestionar un greu problema de funcionament d’un robot a la planta 3826. Originalment dissenyat per recolzar els ciutadans soviètics en la vida diària i servir els interessos de l’URSS, aquests últims han incorporat un programa de combat per ser activats en cas de guerra. Després d’una anomalia, els robots són ara l’enemic, als quals s’enfrontaran els jugadors a través d’un món obert estructurat en àrees naturals i complexos industrials plens de laboratoris, búnquers i àrees secretes.

Per donar forma a aquest projecte, l’equip de Mundfish no oculta certa inspiració en obres com ‘BioShock’ i ‘Prey’ per delinear una aventura impregnada d’elements de rol. Segons els autors russos, el títol també hauria d’incloure enemics capaços d’adaptar-se a les debilitats dels usuaris entorn del sistema de combat. Quant a les característiques del sector gràfic, suportarà tecnologia de traçat de rajos avançats que demostren el potencial gràfic del títol en PC amb una GPU NVIDIA GeForce RTX Sèries 20 i 30.

Temes:

Videojocs