NOUS SERVEIS

Huawei estrena a nivell mundial la plataforma de videojocs GameCenter

GameCenter és una plataforma de distribució dissenyada per oferir als aficionats als jocs mòbils contingut de qualitat, així com recompenses pel seu ús

huawei

huawei

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

 Huawei ha anunciat el seu centre de jocs oficial, el Huawei GameCenter, una plataforma de distribució per oferir als aficionats als jocs mòbils contingut de qualitat, així com recompenses pel seu ús. Els usuaris de Huawei a regions com Àsia Pacífic, Europa, Amèrica Llatina, l’Orient Mitjà i l’Àfrica ja poden tenir una experiència de joc completa que es pot descarregar a través d’AppGallery 

Serveis

GameCenter ofereix serveis com la precompra de jocs exclusius, així com els últims desenvolupaments. Hi estaran destacats llançaments exclusius en l’àmbit dels jocs ‘online’. Entre d’altres, es podrà disposar de Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Survival Road o Ellr Land. També es podran trobar Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos o Goddess MUA.

La plataforma permetrà conèixer jocs populars com Idle Heroes, The Origin of Chaos, Brain Out, AFK Arena, Rise of Kingdoms: Lost Crusade, Lords Mobile, Asphalt 9: Legends – Epic Car Action Racing Game, Saint Seiya Awakening: Knights of Zodiac o Perfect World, entre d’altres.

Els usuaris tindran a la seva disposició, segons informen responsables de Huawei, regals, beneficis i ofertes exclusives. 

Per a desenvolupadors

GameCenter ofereix l’oportunitat d’arribar a una audiència de consumidors de més de 700 milions a nivell mundial. Els 1,6 milions de desenvolupadors d’HMS (Huawei Mobile Services) ja estan treballant en experiències que incorporen les possibilitats que ofereix el Chipset-Device-Cloud de Huawei. 

Notícies relacionades

GameCenter arriba amb serveis d’avaluació professional gratuïts perquè els desenvolupadors adquireixin informació local de mercats estrangers. L’objectiu és ajudar-los a posicionar les seves aplicacions perquè siguin més rellevants per als usuaris als diferents mercats.

Huawei proporcionarà, als desenvolupadors que ho necessitin, recolzament tècnic per facilitar la integració en els seus videojocs HMS Core, així com accés al programa Shining-Star que compta amb 1.000 milions de dòlars i que ofereix serveis com el recolzament a l’hora de desenvolupar aplicacions en tot el seu cicle de vida, capital per a la innovació i el desenvolupament, i suport en el coneixement dels projectes a través de la implementació d’estratègies de màrqueting. Així mateix, poden disposar d’un espai publicitari dins del GameCenter per arribar a més consumidors.