videojocs

Anunciats els Games with Gold gratuïts d'agost a Xbox One i Xbox 360

Quatre jocs es podran descarrega gratuïtament durant el mes que ve

whatsapp-image-2020-07-29-at-092933

whatsapp-image-2020-07-29-at-092933

1
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

Com és habitual a les oficines d’Xbox, abans de finalitzar cada mes, la divisió de jocs anuncia el pòquer de títols Games With Gold que els membres de Live Gold i Xbox Game Pass podran descarregar gratuïtament durant el mes següent a Xbox One.

Per al mes d’agost, els primers dos videojocs disponibles seran ‘Portal Knights’ i la versió compatible d’‘MX Unleashed’. A partir de la segona quinzena, l’oferta s’amplia amb la incorporació d’‘Override Mech City Brawl’ i ‘Red Faction 2’, també derivat d’Xbox.

Aquí hi ha la llista completa dels títols acompanyats de les seves dates d’entrada i sortida:

Portal Knights (Xbox One) – 1-31 d’agost.

Override: Mech City Brawl (Xbox One) – 16 d’agost al 15 de setembre.

MX Unleashed (Xbox) – 1-15 d’agost (Xbox One i Xbox 360).

Red Faction II (Xbox) – del 16 al 31 d’agost (Xbox One i Xbox 360).

Notícies relacionades

‘Portal Knights’ es destaca entre l’oferta del mes. El títol ha assolit una notable base de jugadors amb una fórmula que combina la mecànica de joc d’un RPG amb entorns creats de manera procedural per oferir una atractiva aventura d’acció per derrotar caps, saquejar botins i tenir un munt d’oportunitats per ser creatiu. ‘Override: Mech City Brawl’, en canvi, ofereix batalles de meques en modes multijugador, locals i en línia, a més d’una campanya per a un jugador en la qual es podrà pilotar i personalitzar les habilitats de 12 meques gegants.

Xbox – August 2020 Games with Gold

Temes:

Videojocs