GameTab-One, la primera tauleta amb comandament

GameTab-One, la primera tauleta amb comandament inclòs.

GameTab-One, la primera tauleta amb comandament inclòs.

1
Es llegeix en minuts
Fran Pineda
Fran Pineda

Redactor de Blogocio.net

ver +

BigBen Interactive ofereix una nova tauleta específicament dissenyada per a jugadors que inclou uncomandament per millorar l'experiència de l'usuari, tot això a un preu competitiu.

L'empresa BigBen Interactive ha tret al mercat de les tauletes (o 'tablets') un nou producte amb el fi d'atraure principalment els jugadors d'aquest tipus de dispositius. La denominada GameTab-One es presenta amb una pantalla tàctil de 7", 15 Gb disponibles per a emmagatzematge intern i un processador Quad Core d'1,8 GHz amb memòria RAM de 2 GB DDR3 Dual Channel, que treballa a una resolució de 1024x600p.

Només amb aquestes especificacions, la GameTab-One no seria especialment original en el sector de les tauletes. No obstant, un important valor afegit ha despertat l'interès de molts potencials compradors. Es tracta d'un comandament que s'acobla als laterals del dispositiu, que inclou 'sticks', gallets i botons per a una experiència completa a l'hora de divertir-s'hi.

Amb el fi d'emfatitzar aquest accessori per a jugadors, s'inclouen al pack 4 jocs de diferent tipologia, tot això a un preu realment competitiu de 199 €. Els jocs inclosos són Asphalt 8: Airbone i Danger Dash, de conducció, Dragon Mania, amb un cert component de joc de rol i d'estratègia, i Green Farm 3, per als amants dels puzles i l'estil "casual".

Un altre avantatge important de la GameTab-One és la possibilitat de connectar-la a la televisió mitjançant un port mini-HDMI. D'aquesta forma els jocs poden arribar a una resolució de fins a 1980x1080p.

Notícies relacionades

Òbviament, a més del comandament, aquesta tauleta de BigBen Interactive també ofereix les mateixes opcions que la resta de dispositius tàctils del mercat, inclosa una ranura per a targetes Micro-SD. Les seves possibilitats gràfiques, la gran capacitat d'emmagatzematge i la millora funcional per a jugadors converteixen la GameTab-One en una de les tauletes que prometen donar molta guerra en el sector.

Més a Blogocio.