Dubtes alimentaris
¿Què passa si em menjo la pell del pollastre? Els experts responen
Aquest és el nombre màxim de llaunes de tonyina que hauries de menjar a la setmana

Per a uns és la part més deliciosa. D’altres, l’aparten. Parlem de la pell del pollastre. Tot i que és l’animal més consumit del món pel seu preu econòmic i gran quantitat de proteïna –tot i que hi ha altres aliments que en tenen més–, no tothom té clar si la part de la pell és comestible.
¿És sa menjar-se la pell del pollastre? Segons els nutricionistes, la pell d’aquest animal sí que és apta per al consum humà, tot i que cal tenir en compte que al menjar-nos-ho podem augmentar fins a un 50% les calories del plat que estem ingerint.
Això es deu que bona part de la pell del pollastre està composta per greix i, tot i que la majoria és «greix bo» que ajuda a millorar els nivells de colesterol a la sang, també conté una part de greixos «nocius» que és millor evitar perquè sí que poden augmentar el colesterol.
- Cuina ¿Per què mig Espanya està posant vinagre a la paella per fer ous ferrats?
- Successos Els Mossos desmantellen una narcofruiteria a Mataró i requisen 57 dosis de cocaïna
- Successos Els Mossos cacen in fraganti un depredador sexual d’estudiants en un autobús a Girona
- Eduardo Mendoza: "Tothom està indignat per alguna cosa, però jo no, vivim formidablement"
- Equipament BCN assumeix 250.000 € per les obres a la Biblioteca García Márquez