Truc

La raó per la qual has de tirar la coca-cola al vàter: el resultat et deixarà bocabadat

Utilitza així el refresc al teu lavabo i deixa de rascar tant per netejar-lo

La raó per la qual has de tirar la coca-cola al vàter: el resultat et deixarà bocabadat

PEXES / KAROLINA GRABOWSKA

2
Es llegeix en minuts
T. P. G.

Arriba el dia en què toca fer una repassada al lavabo. I, és clar, el moment més odiat per molts: «ficar la mà» al vàter per deixar-lo impol·lut. Sempre fa molta mandra, fins i tot fàstic a algunes persones. Però no és inevitable, sinó absolutament imprescindible.

El lavabo és un element que pateix molt i, alhora, requereix una neteja i higiene intenses. No obstant, és on els habitants de la casa han de satisfer algunes de les seves necessitats fisiològiques més bàsiques. No hi ha dubte que és un element a cuidar.

El lavabo, tan important com necessari

L’ús continuat de determinats elements de la casa sol provocar que aquests acabin per deteriorar-se amb facilitat. Els que estan exposats a la brutícia i la funció dels quals és la neteja, la cura personal o la cuina solen trigar menys temps a mostrar les primeres empremtes d’ús. És per això que normalment requereixen una cura i un deteniment més grans a l’hora de portar a terme les feines de casa. La seva neteja i ordre proporciona un rentat de cara a l’entorn que, a més, resultarà més confortable tant a les visites com per a un mateix.

El lavabo i la cuina són els dos espais que més pateixen les conseqüències del dia a dia. La calç, l’acumulació de restes, la humitat, etc. solen ser els principals problemes i molèsties que acaben fent-se notables ja sigui pel seu aspecte o per l’olor que deixen. A la xarxa sorgeixen constantment desenes de trucs virals que ofereixen fórmules casolanes per netejar de manera més ràpida i senzilla. A més, molts d’aquests t’estalviaran uns diners a l’evitar la compra de determinats productes específics gràcies a altres articles disponibles a casa.

lavabo. La calç, l’acumulació de restes, la humitat, etc.trucs virals que ofereixen fórmules casolanes per netejar de manera més ràpida i senzillaaltres articles disponibles a casa.Coca-cola al vàter

Notícies relacionades

Si et queda una mica de coca-cola a la nevera i no et ve de gust prendre-la, sempre tens una altra opció. I és utilitzar-la per a la neteja del teu vàter. Perquè sí, existeix una raó per la qual molta gent tira coca-cola pel lavabo.

Aquest refresc amb gas pot ser molt útil per netejar l’interior de la tassa del vàter. També es poden utilitzar refrescos semblants a la coca-cola. Es tracta de ruixar amb aquest producte la tassa del vàter i deixar actuar uns minuts abans d’aclarir. I resulta especialment eficaç contra les taques d’òxid i les marques que deixa l’aigua.