Trucs

La raó per la qual la gent afegeix una fulla de llorer a la rentadora per rentar la roba

Un mètode increïble que no dubtaràs a recomanar als teus coneguts

La raó per la qual la gent afegeix una fulla de llorer a la rentadora per rentar la roba

123RF

2
Es llegeix en minuts
M.R.

Quan fem la bugada, esperem trobar roba neta, suau i perfumada. Un dels problemes que molts de nosaltres podem experimentar a la rentadora és el de les pudors. Afortunadament, hem trobat una solució senzilla, barata i molt ràpida.

Només necessites unes simples i banals fulles de llorer, d’aquestes que es fan servir per condimentar la carn rostida i moltes altres receptes. De vegades, tot el que cal és un petit gest per resoldre alguns petits problemes que es produeixen a la majoria de les llars. Avui, de fet, farà servir només fulles de llorer. Per tant, el que has de fer és ficar unes fulles de llorer entre la roba quan les deixis al tambor de la rentadora i veuràs que en surten completament perfumades i amb una olor natural.

La cullerada que blanqueja la roba a la rentadora sense utilitzar lleixiu

¿Lleixiu per blanquejar i higienitzar la roba a la rentadora? ¡És millor evitar-ho si es pot! De fet, hi ha alternatives més respectuoses amb el medi ambient. Amb una cullerada d’aquest ingredient miraculós n’hi ha prou per deixar la bugada impecable. Esbrini què és i com el pot fer servir.

El lleixiu és un producte certament eficaç, però té un gran impacte mediambiental. Per això cada vegada més gent busca alternatives més sostenibles. Ens agradaria suggerir-li’n un que no és el típic bicarbonat de sodi. Per contra, és un producte que molts recomanen als que volen una bugada perfecta. Li permetrà eliminar les taques més difícils, obtenir blancs impecables i, sobretot, disposar d’una alternativa al lleixiu gastant menys.

Només una cullerada a la rentadora per a una bugada neta i blanca

Ens referim al percarbonat de sodi, que es fa servir per netejar, blanquejar i higienitzar la roba. També es pot utilitzar en roba de color i en tota mena de teixits, excepte els més delicats com la llana, el lli, la seda i el cuir.

En resum, hi ha més d’una bona raó per fer servir aquest ingredient. Li recomanem que compri percarbonat de sodi al 100% i, per tant, comprovi l’etiqueta del producte abans de comprar-lo.

El procés

Per utilitzar-lo, n’hi ha prou amb col·locar una cullerada de percarbonat de sodi dins de la cistella de la rentadora. Si vol augmentar-ne el poder llevataques, opti per una dosi més alta, és a dir, unes dues cullerades soperes de producte.

Després, afegeixi detergent normal per a la roba, però redueixi’n la dosi. A continuació, ajusti la temperatura i iniciï el rentat immediatament. Per garantir la màxima eficàcia del percarbonat, recomanem ajustar la temperatura per sobre de 40 graus.

Recorda rentar a l’hora adequada si vols estalviar a la factura de la llum.

Notícies relacionades

Com es pot esperar, moltes persones utilitzen bicarbonat de sodi per rentar la roba. No obstant, el percarbonat és una opció més bona per dues raons que no s’han de prendre a la lleugera.

En primer lloc, a diferència del bicarbonat de sodi, és capaç d’higienitzar la roba i millorar així l’acció del detergent comú. A més, té un efecte blanquejant superior. Només ficant una cullerada a la rentadora, obtindrà tots aquests beneficis

Temes:

Contaminació