Truc infal·lible
Com pots acabar amb les taques grogues dels coixins
Aquests coixins es deterioren per la saliva i la suor que desprenem mentre dormim
La suori la saliva que desprenem mentre dormim poden filtrar-se i acabar deteriorant el teixit dels coixins, cosa que fa que hi apareguin taques grogues. Per aquesta raó, és important prevenir tota mena de bacteris i altres microorganismes mitjançant neteges periòdiques i, en cas que apareguin les esmentades taques, retirar-les adequadament.
Per evitar que es produeixin situacions d’aquesta mena, és recomanable rentar aquests coixins almenys una vegada cada trimestre, és a dir, quatre vegades a l’any.
Blanquejar els coixins
Tal com recull el portal El Mueble, per blanquejar un coixí i aconseguir que recuperi la brillantor original s’ha de fer servir una tassa de detergent per a roba i una altra de detergent biodegradable per a rentaplats. A més, s’hi ha d’afegir una tassa de blanquejador casolà (barreja de tres litres d’aigua, 125 mil·lilitres de suc de llimona i 250 mil·lilitres d’aigua oxigenada) i mitja de sal de bòrax. Finalment, també es necessitaran guants per protegir les mans i aigua calenta.
Col·locant els ingredients al tambor de la rentadora i triant un programa de dues esbandides, s’aconsegueix un resultat semblant a l’aspecte que tindria un coixí totalment nou.
Atenció a l’etiqueta
Notícies relacionadesConvé destacar que abans de portar a terme qualsevol procés de rentat o blanqueig, és important fixar-se en les indicacions del fabricant que apareixen a l’etiqueta del coixí.
Tot i que actualment la majoria es poden ficar a la rentadora, és millor comprovar quines són les recomanacions i de quin material està fet el farcit. En cas que siguin coixins de làtex, el millor és rentar-los a mà. Els viscoelàstics i de fibra, en canvi, es poden rentar tant a mà com a la rentadora, segons el que aparegui indicat en l’etiquetatge. En el cas dels primers, poden fins i tot no rentar-se si així ho especifica el fabricant.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Nova instrucció als registres El Govern aprova una instrucció per fer efectiva la prohibició dels ventres de lloguer
- Successos Un piròman provoca nou incendis en mitja hora a Cambrils i deixa danys en comerços i restaurants
- Conseqüències de l’apagada El Govern té un pla b amb reserves de gasoil per si hi ha una altra apagada
- Entrevista Joan Gabriel Bergas, catedràtic en Enginyeria Elèctrica de la UPC: "Són set 'barcelones' que van caure de cop"
- PRIMER DE MAIG ¿Per què l'1 de maig és el Dia del Treball?