Salut
El consum diari d’aquestes begudes (no alcohòliques) pot augmentar el risc de càncer de fetge, segons aquest estudi
L’excés de consum d’alcohol és un dels factors que predisposen el càncer de fetge. Tot i que diversos investigadors de Harvard han publicat un estudi en el qual afirmen que altres tipus de begudes també tenen bastanta incidència en aquesta malaltia, i en totes les hepàtiques cròniques.
Gairebé 100.000 dones postmenopàusiques al llarg de dues dècades han participat en aquest estudi, que ha arribat a la conclusió que prendre cada dia (una o dues racions) de begudes ensucrades és una de les principals causes de tenir càncer de fetge. I reduir-ne el consum a 2 o 3 vegades al mes pot reduir al 85% el risc de patir un tumor de fetge.
Notícies relacionadesEn la investigació han volgut posar recalcament en les begudes ensucrades. No només es refereixen als refrescos més coneguts i que es troben a qualsevol bar o restaurant, també els sucs (no naturals), les begudes esportives, el cafè o el te ensucrat, les begudes energètiques, etcètera.
La Universitat de Harvard també ha estudiat la incidència de l’aspartam, un edulcorant que podria causar càncer segons l’OMS.
- família Itàlia dona la raó a Juana Rivas després de separar els seus fills
- El Malecón El Barça es fa trampes
- Política i moda ¿Val la pena?
- Actualització de la declaració de béns Surten a llum els diners que Pedro Sánchez té al banc
- Marta Carmona: "Col·locar un futbolí en una oficina per desestressar és una burla"
- Campanya de la renda ¿Com fer la declaració de la renda d’una persona morta?
- Calendari La Seguretat Social ho avisa: canvia la data de la paga extra de l’estiu dels pensionistes >>
- ¿Com modificar l’esborrany de la renda 2021?
- Préstecs El Banc d’Espanya envia un missatge als que no poden pagar la hipoteca
- Una cullerada de mel al dia: així canviarà el teu cos si la prens