Tecnologia

La intel·ligència artifical arriba a Tinder: l’‘app’ t’ajudarà a lligar més ràpid

La intel·ligència artifical arriba a Tinder: l’‘app’ t’ajudarà a lligar més ràpid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aplicació de cites Tinder també s’ha sumat a la nova eina del mercat digital: la intel·ligència artificial. Aquesta xarxa social, després de l’aposta de la majoria d’empreses, ha decidit immiscir-se en aquesta nova tendència per ajudar els usuaris a lligar més ràpid.

Notícies relacionades

De moment, es tracta d’una prova que només s’ha implementat en dos països: els Estats Units i el Canadà. Consisteix en el fet que l’aplicació decidirà les millors fotografies de la teva galeria segons la intel·ligència artificial. A més, suggerirà també una biografia segons els teus gustos i interessos.

L’elecció de fotografies i de la biografia no és inamovible. L’usuari pot modificar-la si no li agrada, o si les seves expectatives o interessos canvien al llarg de les setmanes. «Sabem que la IA no és perfecta i pot cometre errors o suposicions basades en els teus interessos que no són correctes», expliquen a la web. «El més important és que la teva biografia reflecteixi el teu jo més autèntic. No dubtis a modificar la biografia al teu gust», conclouen.