Estiu

Cinc remeis casolans per alleujar les cremades de sol

Hi ha una sèrie de trucs que, a més de servir per calmar el dolor, t’ajudaran a regenerar la pell

Guia per utilitzar la crema solar: 10 claus per no cremar-se aquest estiu

Cinc remeis casolans per alleujar les cremades de sol

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan arriba l’estiu és normal que ens ajaguem al sol en platges i piscines. El que pot resultar tot un plaer, pot convertir-se en una autèntica tortura si no es porten a terme les mesures de precaució pertinents. La protecció solar és un factor fonamental per prevenir les cremades a la pell i, a més, mantenir-la hidratada.

Malgrat totes les recomanacions entorn de la importància de mantenir la pell protegida del sol, en moltes ocasions ens veiem exposats a les temudes cremades. En aquests casos, hi ha una sèrie de remeis casolans que t’ajudaran a alleujar aquestes incòmodes i doloroses vermellors a la pell.

Àloe vora

Els efectes curatius de l’àloe vora són altament coneguts. En el cas de les cremades solars, el millor és aplicar el suc que desprenen les fulles d’aquesta planta sobre la zona afectada. Aquest suc fresc i gelatinós de l’àloe vora t’ajudarà a regenerar la pell cremada pel sol.

Draps amarats en llet

La llet és una altra gran aliada contra les cremades. Per alleujar els efectes de la coïssor a la pell per l’excés de sol, el més recomanable és amarar uns draps en llet i aplicar-los sobre les cremades. Si la llet està fresqueta, la sensació d’alleujament sobre la pell serà més gran.

Civada

El millor és aplicar la civada directament sobre la pell. D’aquesta manera, l’efecte sobre la pell cremada serà molt més efectiu. Notaràs com se’t relaxa la zona afectada per les cremades solars de manera immediata.

Iogurt fred

Notícies relacionades

Igual com la llet, els iogurts poden convertir-se en els teus grans aliats contra els efectes de les cremades solars. Simplement hauràs d’impregnar un tros de cotó amb una mica de iogurt fred i untar-lo sobre la zona inflamada.

Beure molta aigua

L’últim truc per alleujar les cremades solars és beure molta aigua. Mantenir-se ben hidratat en les 48 hores següents a l’exposició al sol és fonamental per ajudar que la pell es regeneri.