Preus assequibles

Lidl ‘jubila’ el pal de fregar tradicional i proposa tres alternatives de neteja

Les últimes novetats dins del catàleg de l’empresa alemanya prometen deixar els terres impol·luts

Lidl ‘jubila’ el pal de fregar tradicional i proposa tres alternatives de neteja
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena de supermercats Lidl és reconeguda per l’àmplia gamma de productes, no només alimentaris, que ofereix als seus clients. L’empresa d’origen alemany presenta periòdicament nous electrodomèstics i eines a les seves diferents seccions. Les últimes novetats dins del seu catàleg de productes de neteja consisteixen en alternatives a objectes tan tradicionals com un pal de fregar i el seu cubell.

Seguint l’objectiu de continuar creixent a Espanya, Vileda, empresa alemanya del grup Freudenberg especialitzada en productes de neteja del grup, presenta aquests tres innovadors dispositius per aconseguir un terra impol·lut a la teva llar.

Mopa Esprai & Clean

Aquesta mopa de microfibres d’alta qualitat promet capturar dues vegades més àrea que els productes tradicionals. Amb un tanc recarregable i una placa eixugaparabrises giratòria de 180 graus, aquest producte és ideal per aconseguir una neteja exhaustiva de qualsevol tipus de paviment. Així mateix, el coixí es pot rentar a 60 graus centígrads. Amb tot, el més destacable d’aquesta nova aposta de Lidl és el seu assequible preu: 19,99 euros.


Set de neteja Easy Wring and Clean


Aquest set inclou un eficient pal de fregar de microfibres amb mànec telescòpic i un cubell que compta amb pedal per a la neteja centrifugada del capçal. És apte per a qualsevol tipus de terra, incloent-hi parquet i laminat, i està disponible als supermercats de la cadena per 24,99 euros. La nova alternativa de Lidl promet una neteja sense esforç que farà que t’oblidis per complet dels pals de fregar tradicionals.

 Robot aspirador VR One

Si el que busques és una neteja automàtica del terra de la teva llar, el robot aspirador VR One pot ser una bona opció. Aquest electrodomèstic és un dels productes estrella de Lidl, ja que compta amb sensors de moqueta i amortidors tous per aconseguir moure’s per qualsevol superfície, incloent-hi alfombres de pèl curt, i superar tota mena d’obstacles. El VR One, en oferta per 99,99 euros, disposa de dos models de neteja: la ziga-zaga i l’automàtic.