Màquina gel Lidl

El gel està sent tema de conversa aquest estiu per la seva escassetat a Espanya, cosa que fins i tot ha ocasionat algun polèmic comentari per part d’algun càrrec públic.
El problema no és nou: ja va passar el 2004, segons ha explicat Antonio Jaime, encarregat de Fábricas del Hielo Norte, a Badajoz. La causa és l’alt preu de la llum, que fa que les empreses fabricants de gel ajustin la seva producció al màxim, ja que és un producte que, per emmagatzemar-se, també necessita electricitat –per no fondre’s–.
Notícies relacionadesÉs per això pel que les cadenes de supermercats estan fent el seu particular agost amb els petits electrodomèstics per fabricar gel en segons.
És el cas de Lidl, que compta amb diverses opcions: la més simple, que val gairebé 100 euros –99,99 euros, per ser més exactes– prepara fins a 11 o 12 kg de gel en 24 hores, sense necessitat de prerefredar. I promet fer fins a 9 glaçons petits en 7 minuts aproximadament.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Succés Mor tirotejat un home en un portal del carrer de Consell de Cent a Barcelona
- Debat al Parlament El president Salvador Illa crida a un pacte sobre infraestructures per afrontar la mobilitat i el creixement econòmic
- Un gran projecte Així serà el nou Liceu Mar: 210 funcions anuals, restaurant amb vistes i 47 milions de pressupost
- Fort correctiu al jutge Peinado El Suprem rebutja la intenció del jutge Peinado d’imputar Bolaños en el cas Begoña al no apreciar cap indici de delicte
- Nou cicle republicà ERC exigirà un mínim de 50 militants i un 3% d’avals per constituir-se en corrent intern