Dubtes alimentaris
¿Què passa si em menjo la pell del pollastre? Els experts responen
Aquest és el nombre màxim de llaunes de tonyina que hauries de menjar a la setmana
Per a uns és la part més deliciosa. D’altres, l’aparten. Parlem de la pell del pollastre. Tot i que és l’animal més consumit del món pel seu preu econòmic i gran quantitat de proteïna –tot i que hi ha altres aliments que en tenen més–, no tothom té clar si la part de la pell és comestible.
¿És sa menjar-se la pell del pollastre? Segons els nutricionistes, la pell d’aquest animal sí que és apta per al consum humà, tot i que cal tenir en compte que al menjar-nos-ho podem augmentar fins a un 50% les calories del plat que estem ingerint.
Això es deu que bona part de la pell del pollastre està composta per greix i, tot i que la majoria és «greix bo» que ajuda a millorar els nivells de colesterol a la sang, també conté una part de greixos «nocius» que és millor evitar perquè sí que poden augmentar el colesterol.
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- Llimona & vinagre Elogi del silenci, la serenitat i la senzillesa