Nova actualització de WhatsApp: aquestes són les novetats de l’app de missatgeria

Nova actualització de WhatsApp: aquestes són les novetats de l’app de missatgeria
1
Es llegeix en minuts

WhatsApp permetrà als seus usuaris abandonar grups sense notificar els altres integrants i controlar qui pot veure quan estan en línia, com a part d’una actualització de privacitat de l’aplicació de missatgeria aquest mes, segons ha anunciat avui la companyia.

«Continuarem creant noves maneres de protegir els teus missatges i mantenir-los tan privats i segurs com les converses cara a cara», va afirmar en un comunicat Mark Zuckerberg, director executiu de Meta, companyia propietària de WhatsApp.

Ara, quan un usuari abandona un grup apareix una notificació a la part inferior de la conversa que informa els altres membres de qui se n’ha anat. I, tot i que els usuaris ja poden desactivar una funció que els diu a d’altres si han llegit un missatge, no es podia ocultar el fet que un usuari estava en línia i utilitzant WhatsApp.

Notícies relacionades

Els més de 2.000 milions d’usuaris de WhatsApp també tindran la possibilitat d’impedir que les persones facin captures de pantalla dels missatges «destinats a veure’s només una vegada», que estan dissenyats per desaparèixer després d’obrir-se. L’eina de bloqueig de captures de pantalla s’està provant actualment, va indicar WhatsApp, i aviat es llançarà als usuaris.

Ami Vora, cap de producte de WhatsApp, va assenyalar que la plataforma es va centrar a crear funcions que permetin a les persones «tenir més control i privacitat sobre els seus missatges.