Queixes de consumidors
L’escassetat de gel arriba als bars: els glaçons valen fins a deu vegades més
¿Què passa a Espanya amb el gel? Els glaçons a la vora del desproveïment
El gel està sent tema de conversa aquest estiu a causa de l’escassetat a Espanya, cosa que fins i tot ha ocasionat algun comentari polèmic per part d’algun càrrec públic. Però l’assumpte pot donar encara més de si.
Alguns consumidors estan mostrant la seva sorpresa a les xarxes pels suplements que certs establiments arriben a cobrar per servir begudes amb gel. Una és Marina, que ha publicat a Twitter el compte d’una cafeteria en la qual li han cobrat gairebé el mateix pel gel que per un dònut.
Concretament, el tiquet assenyala un suplement d’un euro pel gel, mentre que el dònut que ha demanat té un cost d’1,15 euros. Si bé és cert que és comú cobrar un petit suplement pel gel –habitualment d’uns 10 o 20 cèntims–, en begudes com el cafè, un euro resulta ser un preu desorbitat segons l’opinió de molts ciutadans.
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- Receptes rodones La recepta definitiva per fer les millors mandonguilles casolanes
- Renovació en potència La universitat envelleix: més de la meitat de professors es jubilaran en els pròxims 20 anys
- CAS SEPI El jutge deixa lliure Leire Díez, l’expresident de la SEPI i el ‘soci’ de Cerdán al no demanar la fiscal el seu ingrés a la presó
- Eleccions a Extremadura Feijóo augura que Extremadura iniciarà «el canvi» per acabar amb la «degradació» de Sánchez
- Obituari Mor l’exdirectiu del Barça Gabriel Masfurroll
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
