Producte multiusos

La pedra blanca de Mercadona que et servirà per netejar qualsevol racó de casa teva

Podràs treure la brutícia de l’aigüera, les aixetes, les parets, els teus antics trofeus o les llantes del cotxe

La pedra blanca de Mercadona que et servirà per netejar qualsevol racó de casa teva

Flick / Eduardo GD

1
Es llegeix en minuts

En l’actualitat hi ha nombrosos productes de neteja molt nous, però la majoria dels professionals continuen apostant pels productes de tota la vida. Ja et vam parlar en altres articles sobre el Jabón Beltrán, un dels productes més utilitzats per netejar la campana de la cuina i el forn i també els terres. Però també et vam recordar que hi ha un amoníac de tota la vida que serveix per treure la brutícia de moltes superfícies: el Volvone. Ideal per netejar la cuina però també per treure les taques d’una alfombra.

Notícies relacionades

Ara et parlarem d’un altre producte de neteja de tota la vida i que abans només podies trobar a les drogueries de barri: la pedra blanca de neteja de Mercadona. Aquesta espècie de pedra és una roca d’argila que té tants usos com puguis imaginar, però el resultat sempre és el mateix: una neteja i una brillantor espectacular.

La pedra blanca pot servir-te per netejar or, plata coure, estany, llautó, alumini, acer inoxidable, vidre, goma, plàstics, esmaltats, cromats, etc, per la qual cosa serveixen per netejar totes les habitacions de casa teva. A la cuina pots utilitzar-lo per netejar els electrodomèstics, la vitroceràmica, l’aigüera, els mobles de la cuina, els aluminis de les finestres, els fogons, l’extractor, el forn, el microones i els marbres i granits i fins i tot sintètics tipus Silestone.