Treball en Barcelona

Obramat obre el procés de selecció de personal per al seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú: aquests són els perfils demandats

Adecco és l’empresa responsable de trobar els professionals per cobrir el centenar de llocs vacants existents

Obramat obre el procés de selecció de personal per al seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú: aquests són els perfils demandats

SHUTTERSTOCK

6
Es llegeix en minuts

Obramat, l’empresa ‘retail’ de referència en distribució de materials per a la construcció i la reforma, ha anunciat la pròxima obertura del seu nou magatzem a la localitat de Vilanova i la Geltrú prevista per a finals del 2023. El nou magatzem constitueix el cinquè establiment de la companyia a Barcelona i el setè a Catalunya.

El procés per cobrir les vacants estarà gestionat per Adecco, líder mundial en la gestió de recursos humans, que seleccionarà professionals del sector de la construcció i la reforma que vulguin formar part d’un projecte sòlid, estable i a llarg termini, en una companyia on poder créixer i desenvolupar-se. 

Les persones seleccionades per a l’equip de Vilanova i la Geltrú seran responsables de generar una excel·lent experiència de compra per als clients assegurant el millor assessorament, així com una gestió eficaç de l’estoc, i sempre garantint un entorn segur.

El procés de selecció per a la incorporació dels nous col·laboradors s’iniciarà aquest mateix mes de maig. Per accedir a les ofertes, els candidats hauran de tenir experiència en venda i/o coneixement de producte en el sector de la reforma i la construcció. Amb tot això, els interessats es poden registrar en les ofertes d’ocupació a Obramat que es detallen a continuació.

Ofertes d’ocupació per treballar a Obramat

OBRAMAT VILANOVA: CAIXER/A PRINCIPAL 

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència de la persona responsable de les caixes, tindràs la missió de contribuir a la satisfacció dels clients i al desenvolupament de les vendes, i assegurar una excel·lent experiència de compra.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Caixer/a principal a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A AMB EXPERIÈNCIA EN REPOSICIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

Som Obramat, una companyia referent en el sector amb més de 20 magatzems a tota la geografia espanyola i en un fort procés d’expansió. Per això, necessitem ampliar l’equip per a la nostra pròxima obertura a Vilanova amb: VENEDORS/ORES AMB EXPERIÈNCIA EN REPOSICIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a amb experiència en reposició i atenció al client a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN FUSTA 

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència del cap o de la cap de sector, tindràs la missió de posar en marxa les operacions comercials i col·laborar-hi, i fer suggeriments de millora per donar una millor resposta a les necessitats dels clients.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en fusta a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: MOSSO/A DE MAGATZEM

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència de la persona responsable de logística, les teves funcions principals seran: assegurar la correcta atenció al client intern i a la venda, assegurar l’execució del procés d’entrada i sortida de mercaderies, controlar la quantitat i qualitat dels articles rebuts, complir la normativa de seguretat, contribuir a la gestió dels costos controlant la pèrdua coneguda i desconeguda i col·laborant en la correcta conservació del patrimoni de la companyia, càrrega i descàrrega amb frontal i recepció amb radiofreqüència de la mercaderia, col·laborar amb el teu equip en el marc de valors de la companyia, participar en la vida del magatzem i l’empresa, etc.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Mosso/a de magatzem a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN ENERGIA FOTOVOLTAICA

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En aquests llocs, els professionals s’encarregaran de posar en marxa les operacions comercials i col·laborar-hi, i fer suggeriments de millora per donar una millor resposta a les necessitats dels clients, mantenir la secció posant el focus en la col·locació, reposició i l’abalisament de la mercaderia, gestionar l’estoc de la secció segons les indicacions del mànager, atendre la normativa de seguretat, col·laborar amb l’equip en el marc de valors de la companyia, etc.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en energia fotovoltaica a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN AÏLLAMENTS, ENVANS I SOSTRES

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

Si t’apassiona el sector de la construcció i les reformes i vols formar part d’un gran projecte sòlid, estable i a llarg termini, Obramat t’ofereix una oportunitat interessant per desenvolupar-te en una empresa referent.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en aïllaments, envans i sostres a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN REG 

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència del cap o de la cap de sector, tindràs la missió d’assegurar la correcta atenció al client i la venda segons el Pla de vendes.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en reg a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: INSTAL·LADOR/A EXPERT/A EN PISCINES

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

De cara a la nova obertura a Vilanova i la Geltrú, Obramat necessita ampliar el seu equip d’INSTAL·LADOR/A EXPERT/A EN PISCINES.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Instal·lador/a expert/a en piscines a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN MANYERIA

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència del cap o de la cap de sector, tindràs la missió de contribuir a la satisfacció dels clients i al desenvolupament de les vendes en la secció de manyeria.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en manyeria a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: INSTAL·LADOR/A - VENEDOR/A EXPERT/A EN FUSTERIA 

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

Si t’apassiona el sector de la construcció i les reformes i vols formar part d’un gran projecte sòlid, estable i a llarg termini, a Obramat Vilanova i la Geltrú necessiten venedors/ores que experts/ertes en fusteria per a la seva nova obertura.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’OBRAMAT VILANOVA: Instal·lador/a - venedor/a expert/a en fusteria a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: INSTAL·LADOR/A DE MAMPARES, LAVABOS I AIXETES 

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

Oportunitat per a instal·ladors/ores de mampares, lavabos i aixetes al nou Obramat de Vilanova i la Geltrú.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Instal·lador/a de mampares, lavabos i aixetes a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: INSTAL·LADOR/A - VENEDOR/A EXPERT/A EN MOBLES DE CUINA

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

En dependència del cap o de la cap de sector, tindràs la missió de contribuir a la satisfacció dels clients i al desenvolupament de les vendes com a expert/a en la venda i l’assessorament de mobles de cuina.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Instal·lador/a - venedor/a expert/a en mobles de cuina a Vilanova i la Geltrú.

OBRAMAT VILANOVA: VENEDOR/A EXPERT/A EN MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ

- 10 vacants.

- Contracte indefinit.

- Jornada completa.

Si t’apassiona el sector de la construcció i les reformes i vols formar part d’un gran projecte sòlid, estable i a llarg termini, al nou Obramat de Vilanova i la Geltrú necessiten venedors/ores experts/ertes en materials de construcció.

Per inscriure-s’hi i per a més informació en oferta d’ocupació d’OBRAMAT VILANOVA: Venedor/a expert/a en materials de construcció a Vilanova i la Geltrú.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’aposta d’Obramat a Catalunya es continua consolidant amb dues noves obertures, Vilanova i la Geltrú i l’Hospitalet, a final d’any, i l’obertura de Sabadell, programada per al 29 de maig, i sumarà un total de vuit magatzems. A més, hi ha cinc magatzems Obramat més a la comunitat: Lleida, Tarragona, Sant Quirze, Terrassa i Badalona. 

D’altra banda, Obramat ofereix un esquema de polítiques de participació que permeten compartir entre tots els col·laboradors el progrés i els beneficis de la companyia. Més del 90% de la plantilla són accionistes, s’involucren directament en el desenvolupament de l’empresa i són partícips i protagonistes del seu futur.